Kan ik je helpen om de passie en het talent binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep? Bel me!

Ik ben een OnderWijsNeus. Ik vond dat het eens tijd werd voor positieve berichtgeving over onderwijs. Ik wilde dus graag mensen interviewen die mooie dingen doen in het onderwijs. Op een gegeven moment dacht ik nog, laat ik er een tentoonstelling van gaan samenstellen, een tentoonstelling van OnderWijsKunstenaars. Zover is het nog niet gekomen. Het idee wacht nog steeds erop om realiteit te worden….
Ondertussen heb ik wel heel wat mooie gesprekken mogen voeren met zeer gepassioneerde mensen in het onderwijs. Ieder met zijn eigen wijsheid, OnderWijsNeuzen.

“OnderWijsNeuzen vertellen en delen verhalen over hun onderwijspraktijk, van binnenuit. Situaties waarin je echt merkt dat zij onderdeel zijn van die ervaring en dus zelf ook de lerende zijn. Zij maken, in het vertellen van hun verhaal voor een belangrijk deel ook zichzelf zichtbaar.”
~ Rob van der Poel

Bedankt Rob!

Kan ik je helpen om de passie en het talent binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep? Bel me!

Leave a Comment