Kan ik je helpen om onderwijs op een nieuwe manier te organiseren, vanuit talent en passie van de student? Bel me!

Ik ben een TrendsFormer.
Om de schreeuwende leegte van exploratieve innovatie binnen het HBO op te vullen, stapte ik begin 2011 vol goede moed naar Ron Bormans, destijds voorzitter van het college van bestuur van de HAN en legde hem wat ideetjes en tekeningen voor die in onderstaand boekje zijn opgenomen. Ik kreeg naar aanleiding van dat gesprek de opdracht om een honourstraject te initiëren om de volgende doelen te verwezenlijken:
1. een innovatief onderwijsconcept ontwikkelen – in eerste instantie – gericht op top-studenten. De ervaringen en de opbrengsten van het programma worden vervolgens ingezet bij de doorontwikkeling van het reguliere onderwijs binnen de opleidingen van de HAN.
2. Oefenen met een programma waarin eerste aanzetten richting de University of Applied Science een plek krijgen.
3. Een broedplaats voor nieuwe onderwijsconcepten creëren.

De naam ‘TrendsFormer’ werd later veranderd in Han Honourslab.

Kan ik je helpen om onderwijs op een nieuwe manier te organiseren, vanuit talent en passie van de student? Bel me!

Leave a Comment