Kan ik je helpen een leercommunity te starten rondom jouw grote leervraag? Bel me!

Ik ben een Broedvader. Ik werd ziek. Misschien wel ziek van mijn werk, ziek van school. Het zicht in mijn ogen ging opeens heel snel achteruit. Het ene oog 50%, het andere 30%. Ik kreeg het doodsbenauwd, als fotograaf, praatjesmaker, design beoordelaar. Elk detail verdween in een grote waas.
Na een paar weken thuis zitten had ik het wel gehad. Ik wilde weer lesgeven … maar dan anders. Dus startte ik, samen met een collega, een broedplaats midden in de stad Arnhem. Om van daaruit op onderzoek te gaan, samen met studenten, welke rol Communication and Multimedia Design in onze wereld zou kunnen hebben.
Lees het boek.

Kan ik je helpen een leercommunity te starten rondom jouw grote leervraag? Bel me!

En voor bestuurders, directeuren en managers publiceerde ‘Slow Management’ een samenvatting:

Leave a Comment